top of page

Services

Koude acquisitie

Als je ons vraagt waar we de meeste passie voor hebben dan is dat wel deze tak van sport. Een nee ombuigen in een ja met een concreet gekwalificeerde afspraak waarbij de CEO tijd wil vrij maken in de agenda geeft een kick. In een markt waar bedrijven weinig tijd hebben en je vaak maar in een paar minuten moet kunnen overtuigen, verbaast het ons inmiddels niet meer dat het ons keer op keer lukt. Koude acquisitie is een kunst.

Inbound telefonie

Via ons kunt u een 100% bereikbaarheid krijgen. Klanten te lang laten wachten is niet meer aan de orde als u gebruik maakt van onze doorschakel service.

Lead nurturing: Heeft u warme leads in uw eigen agenda staan met het doel ze op termijn op te volgen? Dit hoeft nu niet meer, u kunt deze met een gerust hart aan onze experts toevertrouwen. Wil u niet meteen tot een deal of offerte komen maar wil u uw potentiële nieuwe klanten laten weten dat u ze niet bent vergeten? Ook daarmee zijn wij u van dienst

3 Way lead System

Online leadgeneratie heeft de toekomst. Samen met telefonisch leadgeneratie heb je de beste marketing & sales tools in handen via ons. Weten wie er op uw website is geweest? Op welke webpagina heef uw potentiële klant gekeken en hoe lang? Wij kunnen dit allemaal voor u in kaart brengen. En uiteraard hoeft u deze online leads niet zelf op te volgen, dat kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten.

bottom of page